Juuth.nl is verhuisd!

Je wordt binnen enkele seconden doorgestuurd, tot zo! (Word je niet doorgestuurd? Bezoek dan
http://juuth.nl)
.






Watertanden met Cooliris



Wat doet het?
Cooliris toont je alle foto's of video's van de site die je bezoekt, zonder de tekst. En niet saai op een rijtje, maar dynamisch. Je kunt er als het ware langsvliegen, en dan inzoomen als je iets moois ziet. Wil je weer terug naar de normale view, dan kan dat met 1 klik.

Hierboven zie je een voorbeeld van hoe Juuth.nl er met Cooliris uitziet. Op de site van Cooliris vind je een mooie bewegende demo.

Je ziet dus veel sneller welke gerechten je aanspreken! Wie van mooie plaatjes houdt, wil dit installeren. Simpel en mooi.

Installeer nu:
1. Ga naar http://www.cooliris.com/
2. Klik op "Download Now".

Dit duurt enkele seconden tot hooguit 1 minuut. Dit alles werkt als je internetbrowser Internet Explorer, Firefox of Safari is. Beweeg na het installeren met je muis over een foto (bijvoorbeeld op Juuth.nl) en klik op het Cooliris-icoontje.

Tip: ik doe zelf veel inspiratie op door andermans gerechten te bekijken. Zoek je een receptidee, bijvoorbeeld voor het FoodLogEvent van deze maand over Cranberries? Installeer dan Cooliris en zoek vervolgens in Google Afbeeldingen op "cranberries +recept". Het resultaat is dit prachtige lopend buffet!

Geen opmerkingen: